Car Costs Consultancy

      Home          Eigen Beheer?          Uitbesteden?          Over Car Costs Consultancy          Login          Vacatures

 

 

BEHEER WAGENPARK

In eigen beheer of uitbesteden? Onderzoek uw huidig beleid.

 

 

ONDERZOEK NAAR:

Uw wagenparkreglement, de huidige contracten, uw arbeidsvoorwaarden, het brandstofverbruik, de inkoopvoorwaarden, hercalculaties van de leasemaatschappij, uw stilstaande auto's, uw huurautoís, de uitstoot van CO2, etc.

 

 

ONDERHANDELINGEN

Voeren van onderhandelingen met leveranciers, verzekeraars en leasemaatschappijen over scherpe tarieven, condities en voorwaarden.

 

Car Costs Consultancy

 

UITBESTEDEN VAN WAGENPARKBEHEER?

 

De meeste organisaties die hebben gekozen voor uitbesteding van het wagenparkbeheer realiseren zich dat een gespecialiseerd bedrijf als Car Costs Consultancy nu eenmaal meer kennis en ervaring op dit vakgebied heeft. Het is natuurlijk een geruststellende gedachte dat de administratie en het beheer van hun voertuigen op een zakelijke en efficiŽnte wijze worden gecontroleerd en verzorgd. Dit beperkt zich niet alleen tot de inzet van een voertuig en de eerste factuur, maar dit geldt voor de gehele looptijd van het contract. De contractwijzigingen zoals hercalculaties, looptijd- en kilometrage aanpassingen, veranderingen op componentniveau, brandstofverbruik, schadeverloop, enz. worden nauwkeurig bewaakt en maandelijks gerapporteerd.

 

Verder is het nuttig om op elk gewenst moment een onafhankelijk advies te kunnen krijgen over verschillende contractvormen bij de diverse leasemaatschappijen, fiscale wijzigingen, voertuigmerken, modellen en typen in relatie tot de inzet voor de onderneming, verzekeringsvoorwaarden, lease- en koopoffertes, uitleg over de tarieven voor meer- en minderkilometers, de (lease)autoregeling, norm- en inzetcalculaties, de juiste brandstofsoort, de stilstaande auto's, CO2 uitstoot, enz.

Daarnaast ontvangen zij ook elk kwartaal een overzicht van het totale wagenpark, met daarbij een advies over de mogelijkheden om de kosten te verlagen.

 

Op verschillende manieren kan Car Costs Consultancy u van dienst zijn in wagenparkbeheer.

Indien gewenst kunnen wij u alles uit handen nemen, maar een gedeeltelijke ondersteuning is uiteraard ook mogelijk. Welke mogelijkheden er zijn hebben wij hieronder voor u gerangschikt:

 

 • Advies bij de inzet van nieuwe leasecontracten

 • Bestaande contracten onderbrengen bij andere bedrijven

 • Bestaande contracten onderbrengen bij eigen medewerkers

 • Brandstofadministratie

 • Schadeverloop en -afhandeling

 • Bekeuringen afhandeling

 • Voertuigverzekeringen

 • Opstellen winterbandenprogramma

 • Berijdersinformatie verzorgen

 • In- en verkoop van voertuigen

 • Contract afhandeling

 • Voertuig innamecontrole bij uitdiensttreding

 • Innamecontrole bij contractbeŽindiging

 • Poolbeheer van uw stilstaande voertuigen

Vanzelfsprekend gebeurt dit alles tegen een scherp tarief.

Meer informatie:

 

U wilt besparen op uw wagenpark maar weet niet hoe? Uw wagenpark is niet groot genoeg voor het werven van een eigen wagenparkbeheerder maar u beschikt over tť weinig kennis op dit gebied? Meer inzicht in uw uitgaven en kosten zou u beter helpen om beslissingen te nemen. Eenvoudiger en efficiŽnter uw wagenpark beheren moet gebeuren! Door jarenlange  ervaring bij grote organisaties als Essent N.V., Vopak N.V., TNT Post, DSM Nederland, GTI Installatietechniek, leasemaatschappijen en diverse garagebedrijven is Car Costs Consultancy in staat om u gedegen advies te geven. 

Ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en rekening houden met het milieu bieden wij u een nieuwe uitdaging.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Car Costs Consultancy geeft u de zekerheid dat er geen kosten weglekken, u bespaart kostbare tijd van uw personeel en uw wagenpark wordt beheerd door professionals.

Car Costs Consultancy is al 7 jaar toonaangevend op het gebied van operationeel wagenparkbeheer en is als geen ander in staat om uw wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten te beheren. Professionele wagenparkbeheerders, die goed op de hoogte zijn van uw bedrijf en de bedrijfscultuur, voeren uw (lease)autoregeling zo efficiŽnt mogelijk uit.

 

NIEUWSGIERIG?

Maak eens een afspraak met Car Costs Consultancy. Voor grip op (uw) wagenparkbeheer!

Car Costs Consultancy © 2006 ē Privacy Policy ē Terms Of Use