Car Costs Consultancy

      Home          Eigen beheer?          Uitbesteden?          Over Car Costs Consultancy          Login          Vacatures

 

 

BEHEER WAGENPARK

In eigen beheer of uitbesteden? Onderzoek uw huidig beleid.

 

 

ONDERZOEK NAAR:

Uw wagenparkreglement, de huidige contracten, uw arbeidsvoorwaarden, het brandstofverbruik, de inkoopvoorwaarden, hercalculaties van de leasemaatschappij, uw stilstaande auto's, uw huurautoís, de uitstoot van CO2, etc.

 

 

ONDERHANDELINGEN

Voeren van onderhandelingen met leveranciers, verzekeraars en leasemaatschappijen over scherpe tarieven, condities en voorwaarden.

 

Car Costs Consultancy

 

OVER CAR COSTS CONSULTANCY

 

Car Costs Consultancy is in 2006 gestart als een innovatieve adviesorganisatie die zich specifiek richt op wagenparkbeheer voor grote- en middelgrote organisaties. Wij zorgen ervoor dat onze klanten direct en in de toekomst de inzet en het gebruik van hun wagenpark efficiŽnter toepassen. Daarbij ontwikkelen we slimme en praktische oplossingen die leiden tot een duurzaam resultaat. Onze aanpak leidt tot meer kwaliteit tegen lagere kosten.

Onze kernactiviteiten bestaan uit het doorlichten en professionaliseren van de inkoop- en beheersfunctie, het verzorgen van opleidingen, het detacheren van professionals en het zijn van een inkoopcombinatie (Sharing-Market). Daarbij richten wij de processen bij de klant zo in, dat zij de regie houden en wij voor de klant de leveranciersselectie, de inkoop en het contractbeheer verzorgen. In overleg combineren wij inkoopbehoeften zodat schaalvoordelen ontstaan. Zo realiseren wij een verlaging van de directe en indirecte kosten bij klanten zonder dat zij daarvoor in de inkoop- en beheersfunctie hoeven te investeren. Deze kostenbesparing bedraagt minimaal 5% en kan zelfs oplopen tot wel 20%!

Car Costs Consultancy werkt met diverse professionals waarvan sommigen als ZZP'er.

De mensen van Car Costs Consultancy brengen niet alleen uw resultaten naar een hoger plan maar zorgen er tevens voor dat de u zelf de kennis en vaardigheden verwerft om deze professionalisering op eigen kracht voort te zetten. Car Costs Consultancy is resultaatgericht en praktisch georiŽnteerd. Met onze resultaten wordt een directe bijdrage geleverd aan de organisatiedoelstellingen.

 

ENKELE VOORBEELDEN:

  • Duurzaam inkopen van diensten en producten
  • Het correct toepassen van uw wagenparkreglement

  • Het ontwikkelen van inkooppakket strategieŽn (brandstof, verzekeringen, merken/modellen)

  • Effectief contractmanagement

  • Het ontwikkelen van (inkoop)beleid

  • onderhandelen binnen de regelgeving

  • De inkoop- en beheersadviesrol succesvol ingevuld

  • Het zichtbaar maken van de toegevoegde waarde van efficiŽnte inkoop

Car Costs Consultancy richt bij u de processen op zo'n manier in dat u volledig in regie blijft. Wij voeren de trajecten professioneel uit, waarbij eventueel door bundeling van soortgelijke inkoopbehoeften schaalvoordelen gerealiseerd kunnen worden en wij op deze wijze snel uw rechtmatigheid op orde brengen, en kostenreducties kunnen realiseren. De ervaring die Car Costs Consultancy heeft opgebouwd bij diverse grote ondernemingen kan ook toegepast worden bij uw bedrijf!

Vanzelfsprekend gebeurt dit alles tegen een scherp tarief.

 

Organisaties waar Car Costs Consultancy projecten heeft uitgevoerd:

 

 

 

  

 

NIEUWSGIERIG?

Maak eens een afspraak met Car Costs Consultancy. Voor grip op (uw) wagenparkbeheer!

Car Costs Consultancy © 2006 ē Privacy Policy ē Terms Of Use